HDB Fengshan Precinct Main Upgrading Programme

HDB Fengshan Precinct Main Upgrading ProgrammeHDB Fengshan Precinct Main Upgrading ProgrammeHDB Fengshan Precinct Main Upgrading ProgrammeHDB Fengshan Precinct Main Upgrading ProgrammeHDB Fengshan Precinct Main Upgrading ProgrammeHDB Fengshan Precinct Main Upgrading ProgrammeHDB Fengshan Precinct Main Upgrading ProgrammeHDB Fengshan Precinct Main Upgrading ProgrammeHDB Fengshan Precinct Main Upgrading ProgrammeHDB Fengshan Precinct Main Upgrading ProgrammeHDB Fengshan Precinct Main Upgrading ProgrammeHDB Fengshan Precinct Main Upgrading Programme

A major upgrading project to an existing public housing precinct in the heart of Bedok Town. The design of the landscape challenged existing design standards in typical public housing schemes: using landformed slopes, ramp accesses into residential blocks, integrated footpath and driveway patterns, long linear benches, bright colours, circuit play events and a contemporary planting scheme. A major design factor was the integration of many existing mature trees as part of the overall design.

 Copyright© 2012. Mace Studio Pte Ltd. All rights reserved.